RICARDO SIXTO VALORA QUE “L’AUGMENT DE L’ATUR ÉS LA CONSEQÜÈNCIA DE LES POLÍTIQUES ECONÒMIQUES DE MARIANO RAJOY”

Per al diputat d’Esquerra Unida, Ricardo Sixto, aquestes dades sols signifiquen que “les polítiques del Partit Popular sols ens han portat a la ruïna”, i posa de relleu la necessitat d’un canvi de govern i d’un canvi de les polítiques econòmiques”.

Per a Ricardo Sixto “l’augment de les xifres de l’atur sols es tradueixen en precarietat del model de mercat de treball espanyol que segueix generant la reforma laboral imposada pel Partit Popular en la legislatura anterior”. El model del PP és “treball temporal i precari”.

“La trista realitat de l’augment de l’atur al conjunt de l’Estat Espanyol i concretament al País Valencià, en una mitjana superior a la del conjunt de l’Estat, mostra la situació pràcticament estacionària que vivim en Espanya. Malgrat la proposta de govern de Mariano Rajoy que diu que estem en una situació d’eixida de la crisi, la realitat no és eixa per a molta gent. Estem patint els efectes d’una crisi que mai s’acaba i el que necessitem i el que reclamem des d’Esquerra Unida és un canvi de govern, un canvi de polítiques que ens traguen, de veritat, d’aquesta crisi, i, ens traguen d’una política de retallades que l’únic que fa és que la gent que està patint els efectes d’aquesta crisi continua patint-los. Continua l’augment de l’atur i al final sols ixen beneficiats les grans xifres i la gent que més diners té en aquest país”, explica Sixto.

Related Articles

Back to top button