EUPV amenaça al PP amb convocar la comissió d’investigació

 IMG_1824

“Seria lògic que presidira la comissió un membre dels partits de l’oposició. Nosaltres ho demanem per la nostra insistència en el tema” assenyala Raquel Pérez.

Esquerra Unida ha demanat a la Presidència de la Diputació d’Alacant es convoque la comissió d’investigació el més aviat possible. La diputada d’esquerres, Raquel Pérez, considera que “transcorreguts tres mesos des de l’aprovació pel ple de 4 de maig de la creació d’una comissió d’investigació dels darrers dotze anys de gestió a la Diputació, tot indica que no hi ha cap interès per part del PP. Els acord plenaris es tenen que complir i màxim quan es tracta d’un fòrum que pretén clarificar el funcionament d’esta institució”.

Després del ple es van fer anuncis en els mitjans de que dita comissió la presidiria l’actual trànsfuga Fernando Sepulcre, qüestió que mai es va arribar a plantejar en cap òrgan de la Diputació. “Supose que el PP no estarà pensant encara en que la presidisca el senyor Sepulcre, en cas afirmatiu, estaríem davant d’un frau majúscul. Entenem des d’EUPV que dita comissió la té que presidir un membre dels grups polítics de la Diputació. Nosaltres continuem reivindicant-nos com a grup a presidir-la atenent  que vam ser els que vam presentar la moció aprovada en maig i tenim un clar interès en convocar-la i que es pose a treballar” assenyala la diputada.

En el suposat de no ser convocada per part dels responsables del govern, el grup d’Esquerra Unida té la solució: “atenent la normativa, un terç de membres de la corporació provincial convocaran la mateixa. És un mecanisme legal que disposem per a desbloquejar situacions que no li interessen, com pareix ser el cas, al govern de la Diputació.”.

 

Related Articles

Back to top button