Sixto: “La reducció de la producció de cotxes no té perquè anar acompanyada d’acomiadaments”.

El diputat d’Esquerra Unida, Ricardo Sixto, ha manifestat el seu malestar pels acomiadaments que planteja Ford que afectarà a 430 treballadors i treballadores de l’empresa, a més a més de les no renovacions que estaven previstes.

Des d’Esquerra Unida sempre s’ha demanat un canvi en la  política de desenvolupament industrial, una que inverteixi i serveixi per recuperar llocs de treball. “La política de retalls no ha servit per a rellançar l’economia sinó per fer més rics als més rics i per a disminuir la capacitat adquisitiva dels treballadors i treballadores”, ha explicat Sixto.

“Mentre justifiquen aquests acomiadaments amb el descens de les vendes, continuen els beneficis empresarials a costa d’abaratir i precaritzar el treball i deteriorar les condicions laborals. Des d’Esquerra Unida ens solidaritzem amb els treballadors i treballadores i anirem colze a colze amb les centrals sindicals amb les seues reivindicacions. Continuarem amb la seua lluita que, com sempre, és la nostra”, conclou Sixto.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button