Ricardo Sixto lamenta que el PP presideixi la mesa del Congrés

El diputat d’Esquerra Unida, lamenta que la presidència del Congrés recaiga en Ana Pastor, “encara és possible un govern de canvi”.

Aquesta decisió demostra una falta d’acord entre les forces progressistes i suposa una nova decepció per als 13 milions de persones que votaren pel canvi el 26J.

A més a més, explica Sixto, que “en aquest procés ciutadans ha mostrat la seua veritable cara recolzant al Partit Popular a canvi de seients”.

Des d’Esquerra Unida considerem que era necessari un esforç i un gran acord per a que les forces progressistes tingueren la presidència i la majoria de la mesa. “Vetos, línies roges i una falta real de negociació han conduit a un nou fracàs que fa sospitar que el Partit Popular i Mariano Rajoy podrien guanyar la sessió d’investidura. Encara hi ha temps per reconduir la situació” explica Sixto. “Som més el que creguem que encara és possible el govern del canvi però caldria realitzar una autèntica negociació des de la humilitat i el reconeixement de tots i de totes, i la voluntat per damunt de qualsevol cosa de governar per la defensa dels interessos de les persones”.

Una vegada constituïda la mesa des d’Esquerra Unida continuarem recolzant i donant els passos necessaris per a que es constitueixi el grup A la valenciana.

Related Articles

Back to top button