Sixto: “No es poden consentir aquests tipus d’homenatges” Per al diputat d’Esquerra Unida, la misa que se celebra avui a la catedral de València “és una altra provocació de l’arquebisbe Cañizares”

Aquesta missa es fa coincidint amb el 80 aniversari del colp d’Estat del 18 de juliol de 1936, promogut per Franco, contra el govern de la República i que desencadenà la Guerra Civil espanyola amb centenars de milers de morts. “De celebrar-se aquesta missa, Cañizares, estaria contribuint a exalçar el Colp d’Estat del 36”, explica R. Sixto.

 

“No podem permetre aquest homenatge encobert i ens sumem a la petició a que la Fiscalia actue d’ofici i óbriga diligències per determinar si amb aquest homenatge s’està cometent un possible delicte d’odi i de violència. Aquest tipus d’homenatges haurien d’estar prohibits”, denúncia Sixto.

 

Per al diputat d’Esquerra Unida “una missa en honor del dictador ofèn la memòria de les víctimes del colp militar i de la dictadura”.

 

Show More

Related Articles

Back to top button