Per a Esquerra Unida és inadmissible la decisió de la jutgessa de donar-li el tercer grau a Fabra

L’eixida de Fabra al carrer és impensable en qualsevol Estat Democràtic.

Esquerra Unida demana el compliment de la condemna sencera perquè aquesta ha de ser exemplar davant la situació de corrupció que afecta en aquests moments al partit popular entre altres. Demanem que la Jutgessa siga suspesa i apartada de la carrera judicial donat els antecedents que té ja amb com el cas de Mario Conde. Aquesta continua incidint en que isquen al carrer corruptes que han estat jutjats i condemnats. Esquerra Unida va ser pionera amb la denúncia de Carlos Fabra i això ens suposà atacs personals i polítics, per això no poden acceptar de cap manera que una vegada que s’ha demostrat la veritat de les acusacions que Carlos Fabra, pels seus “contactes”, isca de la presó sense complir la seua condemna.

Related Articles

Back to top button