Les militants d’Esquerra Unida ja poden votar en el referèndum sobre la confluència.

És molt senzill. En el següent vídeo teniu una explicació per a resoldre tota els vostres dubtes.

Pots respondre “sí”, “no” o “abstenció” a la pregunta: Ratifiques el preacord entre Esquerra Unida i Podem per als eleccions autonòmiques, que respecta l’autonomia dels municipis?  en aquesta web: https://primarias.izquierda-unida.es/

Podeu votar online fins al divendres dia 22.

I el diumenge dia 24 de febrer també ho podreu fer presencialment a la vostra comarca. Vos passem la relació de Meses electorals que estaran disponibles. Mireu quina és la de la vostra comarca per poder accedir-hi.

Alt Vinalopó: Elda (C/ Pilares, 4): vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Baix Vinalopó: Crevillent (C/ Primer de maig 1): vot tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Vega Baja-Baix Segura: Torrevella (C/ Ulpiano, 29-A). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 9 a 13h.

Alcoià-Comtat-Foia de Castalla: Alcoi (C/ Entença, 93). Vota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de tota la comarca. Horari de 10 a 14h.

Marina Alta: Dénia (Plaça Arxiduc Carles, 6-2P). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de votació de 10 a 14h.

Alacantí: Alacant (C/ Pintor Murillo, 37). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) d’Alacant, Sant Joan, Agost, Mutxamel, Bussot i el Campello. Horari de 10 a 13’30h i de 17 a 19h.

Sant Vicent del Raspeig (C/ Benito Pérez Galdós, 7). Vota tota l’afiliació en AC (Actiu Corrent) de S. Vicent. Horari de 10 a 14h.

Vinalopó Mitjà: Asp (C/ La Cruz, 89): Vota tota l’afiliació en AC (Actiu Corrent) de Novelda, La Romana, Monforte del Cid i Asp. Horari de 9’30 a 13’30h

Plana Baixa-Alt Millars: Vall d’Uixó (Plaça d’Espanya, 2)). Vota tota l’afiliació que estiga en AC Actiu Corrent) de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

Camp de Morvedre: Port de Sagunt (C/ Lepanto s/n). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Camp del Túria: Bètera (Casa Nebot, C/ Estació, 5). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 9’30 a 13’30h.

Hoya de Buñol-Plana Utiel Requena: Buñol (Plaça de la Llana, 5-B). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de les dues comarques. Horari de 10 a 14h.

La Costera-Canal de Navarrés: Xàtiva (C/ Sant Francesc, 27). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de les dues comarques. Horari d’11 a 15h.

Ribera Alta: Algemesí (C/ Muntanya, 12). Voten tots els afiliats de la comarca que estiguen en AC (Actiu Corrent). Horari de 9’30 a 13’30h.

Ribera Baixa: Polinyà del Xúquer (C/ Trevijano Fos, 6). Vota tota l’afiliació de la comarca que estiguen en AC (Actiu Corrent). Horari de 10 a 14h.

La Safor: Gandia (C/ Ferrocarril d’Alcoi, 83-Baix). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

La Serrania: Villar del Arzobispo (C/ Virgen del Pilar, 15). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Vall d’Albaida: Ontinyent (C/ Colon, 23). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 10 a 14h.

Horta Sud: Aldaia (C/ Maestro Adolfo Saez, 21-B). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) del Bo del Cristo i Alaquàs.

Manises (C/ Maestro Guillem, 9). Vota l’afiliació que estiguen en AC (Actiu Corrent) de Manises i Quart de Poblet. Horari de 10 a 14h.

Xirivella (C/ Ramon Muntaner, 17 i 21-bixos). Vota l’afiliació que estiga AC (Actiu Corrent) de Mislata, Torrent i Xirivella. Horari de 10 a 14h.

Catarroja (Plaça Major, 6). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) d’Albal, Alfafar, Benetusser, Catarroja, Massanassa, Pisassent i Sedaví. Horari de 10 a 14h.

Paiporta (C/ Convent, 1). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de Paiporta i Picanya. Horari de 9’30 a 13’30h.

Silla (Avd. Jaume el Conqueridor, 4). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) d’Alcasser, Beniparrell, Montserrat, Montroi, i Silla. Horari de 10 a 14h.

València Ciutat: València (C/ Borrull, 25). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la ciutat. Horari de 10 a 14h.

Valle de Ayora: Ayora (C/ Ciudad Jardín, 16-bajo). Vota tota l’afiliació que estiga en AC (Actiu Corrent) de la comarca. Horari de 9 a 13h.

Gràcies per participar. Ens veiem prompte!