Homenatge als poetes del sacrifici

El pròxim 28 de març es compleix el 80 aniversari de la mort de Miguel Hernández i, d’acord amb la Llei Valenciana de Memòria Democràtica, se celebra el Dia de Record a les Víctimes de la Guerra Civil i de la Dictadura Franquista.

Amb aquest motiu, la Fundació Institut d’Estudis Polìtics del País Valencià organitza, en col·laboració amb la Comissió Cívica d’Alacant per a la Recuperació de la Memòria Històrica, un acte d’homenatge als poetes del sacrifici Antonio Machado, Federico García Lorca i Miguel Hernández, així com a totes les víctimes del franquisme.

L’acte tindrà lloc en el Teatre Arniches d’Alacant (Avinguda d’Aguilera, 1 – mapa) el mateix dilluns 28 de març a partir de les 19.00h i comptarà amb un concert a càrrec del cantaor flamenc Juan Pinilla (premie Llum Miner de 2007, columnista, investigador i activista), qui farà un recorregut per la vida dels tres poetes i cantarà els seus poemes.

L’acte en el Teatre Arniches serà d’accés lliure fins a completar l’aforament, podent-se accedir al recinte des de les 18.30h. També podrà seguir-se en directe des d’aquesta pàgina web: eupv.org/homenatgepoetes

Back to top button