Rodríguez saluda el recurs de la Fiscalia Provincial esperant que la justícia arribe fins al final i es depuren responsabilitats penals

El coordinador general d’EUPV, David Rodríguez, ha traslladat la seua solidaritat amb les víctimes de l’accident de metro de València i amb la pròpia Associació davant l’arxiu incomprensible per tercera vegada de la causa per part de la jutge. “La justícia ha d’arribar fins al final i depurar responsabilitats penals, si les hi haguera, pel que fa a l’accident de metre més important d’Europa, que es va cobrar 43 morts i 47 ferits”, ha assegurat.

Així mateix, David Rodríguez ha recordat que aquest accident era previsible segons les condicions de seguretat existents, “i evitables si s’haguera fet el manteniment adequat i unes mínimes inversions, com la de la valisa que ho va poder haver remeiat”.

També s’ha referit el màxim dirigent de la formació d’esquerres a la manipulació informativa de C9 i del PP. “Han estat sempre defensant que l’accident era imprevisible i inevitable i l’única cosa que han pretès és tapar-ho davant la visita del Papa i salvar el negoci i saqueig que es va muntar a la seua costa”.

Amb tot, -ha continuat Rodríguez- “saludem que la Fiscalia Provincial de València haja recorregut l’arxiu provisional de la causa que investiga aquesta tragèdia i confiem que aquesta vegada la justícia arribe fins al final i es depuren les responsabilitats del cas”.