Nahuel González (SUMAR) assenyala en la seua primera pregunta parlamentària el mal funcionament de la rodalia de RENFE

El diputat valencià del G.P. Plurinacional SUMAR, Nahuel González, va registrar dilluns passat 02 d’octubre la seua primera pregunta escrita en el Congrés dels Diputats, per a posar així el focus en el transport ferroviari que cada dia utilitzen milers de treballadores i treballadors.

El servei de rodalia de RENFE està prensent en tot el territori valencià, arribant a llocs als quals altres transports públics no ho fan. Aquest fet augmenta el seu ús exponencialment respecte dels nuclis urbans que sí que disposen d’altres opcions com a Metre o Autobús urbà. No obstant això, el que hauria de ser un bon servei d’infraestructures ferroviàries, no ho és. Les contínues incidències que la pròpia ciutadania denuncia públicament, els retards i les cancel·lacions, estan minvant la credibilitat d’aquest mitjà de transport públic.

“Les contínues incidències no són noves, ni ocasionals, són excessivament reincidents, fins al punt de ser un calvari la utilització d’aquest servei pels qui utilitzen el tren per a anar a treballar”, assevera el diputat Nahuel González en la seua pregunta escrita registrada en el Congrés dels Diputats.

En una conjuntura com l’actual, en la qual ha de prevaldre’s l’ús del transport públic per a reduir les emissions contaminants i descongestionar els nuclis urbans, que estan totalment ocupats pel trànsit rodat i impedint la còmoda mobilitat per als vianants, ha de realitzar-se una aposta ferma des de les administracions públiques per a garantir un servei òptim. És per això que, entre la bateria de preguntes sobre aquest tema que el diputat valencià de SUMAR va registrar, incideix a saber: “Quines mesures té previst el Govern adoptar per a solucionar les contínues incidències en el servei de Rodalia de València?”, així com, a conéixer si: “Té o ha iniciat algun pla urgent perquè fets com els descrits no tornen a succeir-se?”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba