EUPV Ontinyent comença el nou curs polític

El passat cap de setmana , Esquerra Unida d’Ontinyent va celebrar una Assemblea local per començar a treballar el curs polític 2023-2024.

El nou Coordinador Local , Jose Carlos Torro Belda va proposar al Col·lectiu una proposta de Consell Polític local format per 7 companyes i companys. Tal proposta va se ratificada per unanimitat. Aquest Consell Polític Local combina experiència i noves incorporacions al col·lectiu.

També es va debatre l’actualitat política local, autonòmica i estatal. En l’àmbit estatal i autonòmic es va debatre la situació actual i sobretot com esta desenvolupam el projecte polític encapçalat per Yolanda Diaz «SUMAR».

El col·lectiu va tindre informació de primera mà com es va desenvolupar la reunió Coordinadora Federal d’ Izquierda Unida ha on un membre del col·lectiu local, Jordi Vicente, es membre i que es va celebrar la vesprada mateixa que l’Assemblea. En aquesta reunió, el Coordinador d’Izquierda Unida, Alberto Garzón, va proposar mesures per el desenvolupament intern de «SUMAR».

El Col·lectiu va traure conclusions que seran transmetre en els diferents òrgans d’Izquierda Unida.

Respecte a la situació local, ja han passat els 100 dies i tot segueix igual com l’agregant de que en breu, la cessió del cobrament de l’IBI a la Diputació. El Col·lectiu van considerar que aquesta cessió es una perduda molt greu per la nostra ciutat, ja que s’està cedint la principal entrada de fons al pressupost municipal.

Des de el Col·lectiu d’Esquerra Unida d’Ontinyent rebutja aquesta cessió i ha decidit fer una campanya pública denunciant aquest fet.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba