EUPV Algemesí manifesta el seu suport al Consell Escolar enfront dels atacs del nou equip de govern

El col·lectiu d’Algemesí demana a l’alcalde que siga respectuós amb les decisions democràtiques dels òrgans de participació

Algemesí, 14 de juny de 2023.- Esquerra Unida d’Algemesí manifesta públicament el seu suport al Consell Escolar Municipal (CEM) i a totes les persones que el componen, lamentant així els atacs que l’òrgan de participació ha rebut per part de l’equip de govern en els últims dies a conseqüència de la votació sobre el calendari escolar del curs 23-24.

El CEM va votar, dins de les seues competències, una de les propostes que s’ajusta a la norma la qual únicament permet tres dies festius en cada curs escolar. Així doncs, la decisió que va prendre democràticament per al curs que ve és que el 18 de març, el 12 de juny (que són festes locals i que, per tant, està obligat a incloure) i el 29 de setembre, seran festius a les escoles i instituts d’Algemesí. Des d’Esquerra Unida esperen que l’alcalde respecte la decisió pressa pel CEM, que complisca amb la seua obligació i que remeta a la Conselleria d’Educació la proposta votada. El regidor i portaveu d’EU al consistori, Tony Cooper, assenyala que “l’equip de govern hauria d’haver-se mirat millor la norma abans de dur una proposta que, segons va explicar l’inspector d’educació, no entra dins de la casuística permesa pel reglament i que podria haver implicat responsabilitats administratives”. Cooper també ha volgut remarcar el paper del CEM i “agrair i posar en valor a totes les persones que hi formen part i que, voluntàriament, decideixen destinar part del seu temps i dedicació a millorar la qualitat de l’educació del nostre poble. Esquerra Unida d’Algemesí sempre estarà al seu costat”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba