Esquerra Unida rebutja les declaracions d’Alfonso Rus (PP) contra Rosa Pérez, Coordinadora d’EUPV

Des de la Comissió Executiva d’Esquerra Unida volem manifestar el nostre més enèrgic rebuig a les declaracions aparegudes aquest matí en referència al cas Taula en les quals tant l’advocat d’Alfonso Rus com ell mateix, han amenaçat obertament a la coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià i denunciant del cas Taula, Rosa Pérez Garijo, amb declaracions com ara: “Ojo, ahora que no estará aforada, ahora iremos a por ella, no se irá de rositas”.

Així mateix, aquesta Executiva dona tot el seu suport a Rosa Pérez Garijo enfront a aquestes amenaces i recorda que:

Rosa Pérez Garijo va actuar en tot moment conforme a la llei, posant a disposició de la fiscalia les proves de les quals disposava, fent un exercici de responsabilitat pública donada la seua condició de Diputada aleshores. En l’ADN de la nostra organització està la lluita contra la corrupció i la defensa de l’interés públic per sota de les pràctiques de determinants partits i dirigents.

La corrupció al País Valencià ha vingut de la mà de determinats representants públics del Partit Popular que han pervertit les institucions públiques valencianes fent de la corrupció la seua insígnia, i així ho demostren tots els casos de corrupció públics arreu del nostre territori.

Cas Taula

Rosa Pérez va lliurar la denúncia que inclou al voltant de 10 hores de gravacions a la fiscalia anticorrupció en 2014, juntament amb multitud de documentació, que han derivat en la condemna al voltant de vuit anys de presó per a Marcos Benavent, i el procés judicial als expresidents de la Diputació i la Generalitat Valenciana del Partit Popular.

Esquerra Unida reivindica el seu important paper en la lluita contra la corrupció en el territori valencià, i el paper clau de la seua coordinadora en un extens procés judicial contra la cúpula del Partit Popular valencià.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba