El govern de Francés fa de nou tard i perjudica els alcoians i alcoianes.

Guanyar Alcoi denuncia que el regidor d’Educació ha presentat en novembre una guia d’activitats extraescolars que els centres necessiten abans que comence el curs (12 de setembre, enguany).

El passat 16 de novembre de 2022 el regidor d’Educació va presentar la guia d’activitats extraescolars. Es tracta d’un document en format PDF de 206 pàgines en les quals, després de les cartes propagandístiques de Toni Francés i Jordi Silvestre, hi ha una relació de les diferents activitats que algunes entitats socials de la ciutat i els departaments de l’Ajuntament d’Alcoi proposen per a realitzar-se als centres educatius. Davant d’això Guanyar Alcoi vol denunciar el retard en la presentació d’aquesta guia, tenint en compte que el curs es va iniciar el 12 de setembre i que en el funcionament ordinari dels centres gran part de les activitats que realitzaran ja estan programades. Com assenyala el regidor de la plataforma municipalista Pablo González «Una vegada més veiem com el govern arriba tard. I arriba tard a coses fonamentals per als nostres veïns i veïnes com és l’educació dels més joves. Estan tan preocupats per protegir la seua carrera electoral que no atenen les coses importants per a la gent.»

D’altra banda, Guanyar ha volgut reclamar que el format de la guia siga més amigable i accessible. Per a la plataforma municipalista no té cap sentit presentar un arxiu en format PDF amb la relació de totes les activitats quan Alcoi és una ciutat on es promociona tant la tecnologia. Com diu González: «de nou veiem com Francés i els seus fan política electoral i no política per a les persones. Si porten tres legislatures proclamant que som una smart city on la tecnologia està al servei de les persones i no han sigut capaços d’implementar un servidor de cerca per a fer-ho més fàcil. Només ens venen fum».

Per a Guanyar Alcoi, acaben, és una mostra més de la mala gestió de Francés i el seu equip, del poc temps que passen dedicats a resoldre els problemes de la ciutat i el molt de temps que passen dedicats a resoldre els del seu partit, i també una mostra més del poc suport que donen a l’educació en general i a l’educació pública en concret. I en el cas d’Alcoi això és un problema de primera magnitud en el que el govern no dedica ni un segon a resoldre.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba