L’Institut d’Estudis Polítics organitza un col·loqui-debat sobre la Reforma Laboral

L’acte, que tindrà lloc el pròxim dimarts 24 de maig a les 19h en el Col·legi Major Doctor Peset, podrà seguir-se també per ‘streaming’ a través de YouTube.

L’Institut d’Estudis Polítics organitza a València un col·loqui-debat sobre la reforma laboral recentment aprovada en el Congrés dels Diputats. L’acte comptarà amb la participació de representants de diverses organitzacions sindicals del País Valencià: Ana García, Secretària General de CCOO PV; Beatriu Cardona, portaveu d’Intersindical Valenciana; i Enric Tarrida,  Secretari de Comunicació de CGT- PV. Héctor Clark, advocat laboralista i professor de Dret del Treball en la Universitat de València serà l’encarregat de presentar i moderar el debat.

El col·loqui pretén analitzar les raons de la principal legislació que regula l’àmbit del treball: els seus pros i contres, el paper dels sindicats en la seua consecució, així com les reivindicacions que encara queden pendents.

L’acte, en el seu format presencial, tindrà lloc el pròxim dimarts 4 de maig, a les 19h, en el Col·legi Major Doctor Peset (Pl. Forn de Sant Nicolau, 4, València). Requereix d’inscripció prèvia. A més, podrà seguir-se per ‘streaming’ a través del següent enllaç:


Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba