Nota de premsa d’EUPV d’Ontinyent davant de la data del judici del Cas Alqueria

EUPV d’Ontinyent lamenta que altra vegada el bon nom d’Ontinyent vaja a ser relacionat amb la corrupció. Aquesta mala fama anirà agreujant-se a mesura que arribe el 19 de setembre, data fixat per l’inici de judici del «Cas Alqueria».

Tot per la fugida cap avant de Jorge Rodriguez, al qui la fiscalia anticorrupció demana 8 anys de presó i 20 més d’inhabilitació.

Amb aquesta fugida cap avant embolicant als ontinyentins i ontinyentines de bona fe, apel·lant a un fals patriotisme local envoltada amb una gestió envoltada de grans titulars vuits de contingut que de moment tenim com conseqüència una ciutat endeutada, almenys per un decenni

Encara que des de mitjos que envolten a Jorge Rodriguez es vulga passar de «puntilles» d’aquest fet, la realitat es que el bo nom d’Ontinyent es embrutat i de difícil de recuperar.
EUPV d’ONTINYENT

Botón volver arriba