Compromís i PSOE es dobleguen als interessos de les constructores: El regidor d’urbanisme anuncia un acord per urbanitzar la Torreta del Pirata.

Al CUMA celebrat el darrer 14 de setembre, s’ anuncià un acord entre l’Ajuntament i Cañada de Trilles S.L. per portar endavant la urbanització del sector 31 i 32, la Torreta de la Pirata, el qual es farà públic després que els tècnics municipals informen al respecte. Aquest projecte estarà exposat a la ciutadania, que podrà presentar al·legacions i passarà posteriorment al plenari. Durant els darrers mesos s’ha preguntat a l’equip de govern en diverses ocasions sense rebre cap resposta, sobre el contingut d’aquestes converses, sobre quina era la seua postura respecte a la Torreta, a més de demanar l’aclariment de diverses qüestions com la situació econòmica de Cañada de Trilles, actualment embargada, que no va urbanitzar quan devia, incomplint el seu contracte. L’ equip de govern no li ha demanat cap requisit de solvència ni que liquidara els més de 50.000 euros que deu a l’Ajuntament. Ni tan sols han avaluat el cost de preservar aquest paratge. Obliden el seu compromís i l’acord plenari per no construir més cases fins no comptar amb les infraestructures necessàries per a evitar inundacions? Si la ciutadania no es meneja, perdrem un dels últims pulmons verds de Godella, perdrem flora, fauna… es saturaran els serveis públics, patirem més tràfic i més inundacions… De nou, es perpetua un model urbanístic desfasat que anteposa el lucre econòmic als vertaders interessos socials i mediambientals. De nou, guanyaran les constructores.

Botón volver arriba