NO A L’AMPLIACIÓ DEL BYPASS

Esquerra Unida Godella ens oposem al projecte d’ampliació del bypass i demanem al ministre Ábalos que rectifique i paralitze la seua licitació. Aquest projecte que preten duplicar l’actual autovia costarà el seu primer tram, 144 milions i sols portaran més contaminació, més soroll, més destrucció de massa forestal i impermeabilització del sòl. És moment de repensar i canviar la nostra mobilitat, d’apostar pel transport públic, no contaminant, i deixar de malbaratar diners públics en macro-projectes com aquest, que fou dissenyat en plena bambolla immobiliària i què preveia un volum de vehicles diaris que no s’ha assolit. Aquest projecte obsolet, alié a l’emergència climàtica que vivim, incentiva el transport de mercaderies per carretera, en lloc de tranferir-lo al ferrocarril. L’ampliació del bypass és un negoci per a les grans empreses que ens allunya del model de poble i planeta que necessitem i per això, el nostre col·lectiu local començarà una sèrie de mobilitzacions en aquest sentit.

Botón volver arriba