Rodríguez: “Barberá no pot seguir representant als valencians i valencianes ni un minut més”

EUPV exigeix a la ex alcaldessa de València que renuncie al seu escó en el Senat “per ètica i higiene democràtica”

El coordinador d’EUPV, David Rodríguez, ha manifestat la seua satisfacció davant el fet que l’ex alcaldessa de València, Rita Barberá, haja sigut citada a declarar pel Tribunal Suprem per un presumpte delicte de blanqueig de capitals. “El fet que no dimitira fa un mes ja va dir molt de l’ètica política de la que fora primera edil del Cap i Casal durant 24 anys”, ha assenyalat Rodríguez, qui ha afegit que ara “sí o sí” ha de dimitir “perquè no pot seguir representant als valencians i valencianes ni un minut més en la Cambra Alta”.

“Des d’EUPV exigim que, per higiene democràtica, Rita Barberá renuncie al seu càrrec ja que ha sigut la principal responsable del PP en la ciutat de València durant molts anys”, ha subratllat el dirigent de la formació d’esquerres, qui ha afegit que la ciutadania “no entendria qualsevol altra actitud que no siga la de la dimissió immediata”.

El coordinador d’EUPV ha insistit que, en cas de no fer-ho, demostrarà, una vegada més, “no estar a l’altura de les circumstàncies”. “En uns moments en els quals la credibilitat dels polítics està tan qüestionada, és inadmissible que seguisca havent-hi responsables públics investigats per corrupció que es mantinguen en els seus càrrecs quan, per contra, el que cal aconseguir és recuperar la dignitat de la classe política d’aquest país”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba