EUPV es compromet a portar al Ple de la Diputació una proposta que impulse el Segell de Qualitat de Garantia Social en els sectors serveis i hotelers

La diputada provincial d’EUPV a Alacant, Raquel Pérez, acompanyada del que fóra coordinador general d’IU, Cayo Lara, i diversos membres del col·lectiu de la formació d’esquerres a Benidorm, van mantenir la passada setmana una reunió amb José María Ruiz, responsable d’Ocupació de CCOO i Patricia Carrillo, secretària general de Serveis d’aquest sindicat amb l’objectiu d’analitzar principalment la situació laboral de les i els treballadors dels sectors d’hotels-serveis en les diferents comarques de les Marines.

Els representables sindicals van traslladar als membres d’EUPV que les reformes laborals han aprofundit en la precarització laboral del sector, sense oblidar la por a l’afiliació al sindicat entre els treballadors i treballadores. Altres punts que es van tractar en la reunió va ser l’increment de l’ocupació temporal i l’externalització de serveis de cambreres d’hotel, el fet que els horaris comercials precaritzant la situació de les empleades i empleats i les contractacions a mig fer jornades de 4 hores.

Per part de la formació d’esquerres es van posar damunt de la taula diferents propostes com els Segells de Qualitat de Garantia Social, iniciativa que la diputada Raquel Pérez es va comprometre a portar al pròxim Ple de la Diputació d’Alacant, així com el foment d’una llei de prohibició d’externalització de l’activitat principal dels hotels.

La trobada va transcórrer en un ambient distès i de col·laboració per ambdues parts amb l’objectiu de millorar la situació de precarietat que pateixen els sectors de serveis i hotelers en totes les comarques de la província alacantina.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba