L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA, sol•licita 18 cursos de formació ocupacional al SERVEF amb un pressupost de més de 784.827 euros

L’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, ha sol•licitat una subvenció al SERVEF per dur a terme 18 cursos de formació ocupacional amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones en l’atur a Alzira, amb un cost total subvencionable de més de 784.827 euros. I adreçat a més de 250 alumnes.

Segons ha valorat Ivan Martinez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “amb aquesta sol•licitud, que esperem vinga aprovada, ampliarem a 18 els cursos de formació ocupacional dels 7 realitzats fins ara en IDEA i seguirem complint amb el nostre compromís d’ajudar en tot allò que estiga en les nostres mans per a alleujar la situació d’atur que viuen moltes famílies d’Alzira. L’Ajuntament ha realitzat un important esforç per homologar el màxim d’aules i especialitats possibles.”

Aquesta iniciativa permetrà ampliar la formació que s’ oferta des d’IDEA. Per un costat, en cursos administratius, complementaris als realitzats en IDEA al 2015, referits als sistemes de gestió de la informació, activitats de gestió administrativa, operacions auxiliars de servicis administratius generals i gestió comptable administrativa per a auditories.

També s’han sol•licitat noves especialitats de cursos de formació professional per a l’ocupació, en concret, en medi ambient: com jardineria, gestió i manteniment d’arbres i palmeres ornamentals. També adreçada a les PIMES i comerços: gestió comptable i gestió administrativa, gestió integrada en recursos humans, desenvolupament d’aplicacions amb tecnologies web, gestió comercial de vendes, confecció i publicació de pàgines web o anglés financer. Així com a cursos referits al tercer sector: a l’atenció sòciosanitaria persones en el domicili i atenció sòciosanitaria a persones dependents en institucions socials.

Els cursos sol•licitats estan adreçats a persones en l’atur a Alzira i col•lectius en risc d’exclusió social, amb la finalitat de millorar la seua qualificació professional i afavorir la seua inserció laboral. El total dels cursos compta amb un pressupost de 784.827 euros, subvencionat íntegrament per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Alzira, a 12 de juliol del 2016

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba