IDEA es reuneix amb el diputat de Cooperació Municipal de la Diputació de València, Emili Altur, per abordar distintes iniciatives de promoció econòmica

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha mantingut hui una reunió de treball amb el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació d’Alzira, Ivan Martínez, per a crear sinèrgies i vies de col·laboració en Promoció Econòmica. En la trobada també han participat la directora d’Iniciativa per al Desenvolupament Econòmic d’Alzira (IDEA), Carmen Herrero, i el director de promoció econòmica de Divalterra, Josep Melero.
Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat els punts concrets treballats: «hem tractat sobre la possibilitat de participar en la xarxa de suport a la formació i inserció laboral, la col·laboració amb el conveni per a l’ocupació juvenil amb la Cambra de Comerç, la participació en el programa d’emprenedors que es vol impulsar o en les mesures per a promocionar el sòl públic en els polígons industrials. Resulta fonamental una cooperació estreta entre les distintes administracions». Altur també ha oferit al regidor d’Alzira col·laborar en projectes europeus com a socis.
Emili Altur ha assenyalat que “no podem permetre’ns el luxe que la generació millor formada tinga una taxa d’atur de quasi el 50% ni podem desaprofitar el seu talent. Hem d’impulsar programes i polítiques que reduïsquen aqueixes taxes i eviten que els joves hagen d’abandonar la seua localitat i la seua família per a cercar un futur en un altre país”.
El diputat ha explicat que la promoció econòmica es durà a terme a través de diferents línies de treball com l’adaptació de polígons industrials, plans de formació juvenil, la col·laboració amb la Cambra de Comerç o el suport als emprenedors. En la reunió han tractat les possibles actuacions en la promoció de l’ocupació a través de diferents programes de garantia juvenil, en els quals col·laboren també altres institucions, com la Cambra de Comerç, amb qui la Diputació ha elaborat un programa que es presentarà el divendres.

Dimecres 13 de juliol de 2016

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba