‘D’Alzira, la Reganyà’, la marca de qualitat que potenciarà els productes locals

Recentment s’ha presentat en la Casa de la Cultura d’Alzira “D’Alzira, la Reganyà”, que aspira a ser reconeguda com a ‘Marca de Qualitat’ per part de la Generalitat Valenciana, com a mostra d’una iniciativa econòmica que travessa diversos sectors i aposta per la qualitat.
“D’Alzira, la Reganyà”, serà la marca que naix de la cooperació entre el Gremi de Forners i l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Agència IDEA, que pretén distingir i posar en valor els productes elaborats en la localitat. En la presentació van estar presents l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, el president del Gremi de Forners d’Alzira, Rafael Gadea, així com altres representants d’entitats econòmiques i socials de la nostra comarca.
La presentació oficial, ahir en el claustre de la Casa de la Cultura, es va fer en el marc de la jornada sobre economia que va organitzar l’Ajuntament d’Alzira i l’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Vilallonga. Ací van participar diverses entitats (sindicats, moviments socials, empresaris, etc.), així com ajuntaments de la nostra comarca, que varen ser convidats a aquesta iniciativa de promoció econòmica.
La Reganyà, segons explicaren els representants dels mestres forners de la nostra ciutat, és un dolç tradicional d’origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa i ha sigut elegit per ser un producte singular també a Alzira. Segons l’Ajuntament d’Alzira l’objectiu és posar en valor els nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba