Sixto: “Un nou govern de Mariano Rajoy per a Espanya és una mala alternativa”

Per al diputat d’Esquerra Unida, aquest govern continuaria amb la política de retalls “a la que ja ens té acostumats”.

Ricardo Sixto ha recordat que Mariano Rajoy s’ha compromès amb la Unió Europea a seguir amb els ajustos, i que continua amb l’assalt a la caixa de les pensions i de la seguretat social. El Partit Popular és l’únic partit investigat per corrupció i per finançament il·legal i “el fet d’haver millorat els seus resultats electorals no implica la seua innocència ja que continuen sent investigats”.

El desitjable seria que Mariano Rajoy no aconseguira una majoria parlamentària i que es poguera aconseguir un govern diferent, plural i “amb l’objectiu de desfer les barbaritats que el Partit Popular aprovà en solitari aprofitant la seua majoria absoluta i passant el rodillo parlamentari. El que cal és derogar i modificar les lleis que s’han guanyat la animadversió de la majoria parlamentària, des de la llei mordassa fins a la reforma del codi penal i la reforma laboral”, explica Sixto. Per al diputat aquest seria el primer punt que podria aglutinar un futur govern de canvi amb caràcter polític diferent.

Per un altre costat, no es pot deixar de costat la situació d’emergència que vivim en el nostre país on milers de famílies continuen patint i que, malgrat les campanes al vol que segueix llançant el Partit Popular, segueixen sent situacions desesperades on la meitat dels aturats no tenen cap tipus d’ajuda ni de cobertura, on més d’un milió i mig de famílies tenen a tots els seus membres a l’atur. “Cal un autèntic pla d’emergència social i un canvi en les polítiques pressupostàries del govern per poder ajudar a totes aquestes persones que estan en una situació desesperada”.

Per a Sixto, aquests serien els punts bàsics per treballar i aconseguir un govern plural i ample, un govern que podria arribar a un acord per evitar que Rajoy aconsegueixi la majoria parlamentària.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba