Pérez Garijo: “El registre policial a Xàtiva demostra el que sempre havíem dit, que Taula anava molt més enllà de la Diputació”

Davant l’entrada i registre de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil a les dependències de l’Ajuntament de Xàtiva en el marc de l’operació Taula, la diputada provincial d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, ha recordat que la seua formació interposà la primera denúncia del cas el 30 de juliol de 2014 i “posteriorment vam continuar amb la nostra investigació i vam lliurar més documentació complementària relativa a aquest municipi”.

 

En aquell moment, Pérez Garijo ja va incidir en que hi havia empreses localitzades a Xàtiva presumptament implicades i que “ara, aquest registre policial al municipi d’on Rus era alcalde demostra el que sempre havíem dit, que Taula anava molt més enllà de la Diputació.

 

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba