Esquerra unida exigeix la dimissió immediata de Consuelo Ciscar del consell Valencià de Cultura, màxim òrgan assessor de la Generalitat Valenciana en matèria cultural

Davant les últimes denúncies que l’acusen d’haver espoliat l’IVAM, Ciscar no pot estar ni un minut més al Consell de Cultura

Des d’Esquerra Unida opinen que el Consell Valencià de Cultura no pot tindre entre els seus membres una persona presumptament implicada en diverses trames relacionades amb falsificació documental i malversació de diners públics.

“Consuelo Ciscar va ser elegida membre d’aquest òrgan a proposta del Partit popular, per això, el PP hauria d’exigir-li la seua renúncia immediata” explica Roberto Rovira, portaveu de la Comissió Gestora.

Per un altre costat, el govern valencià hauria d’establir mecanismes, que permeten modificar el reglament del Consell així com la Llei de creació del Consell Valencià de Cultura per possibilitar el cessament automàtic de les persones que formen part dels organismes estatutaris, quan siguen investigades per aquests tipus de delictes.

De demostrar-se aquests delictes que se li imputen, “des d’Esquerra Unida demanem a la Generalitat Valenciana que es persone com acusació i que exigeixi a Consuelo Ciscar que repose tot el malversat amb el patrimoni personal”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba