Guanyar Alcoi insisteix en l’alternativa mancomunada per ampliar el sòl industrial

Sergi Rodríguez: “Alcoi tindrà futur industrial quan renunciem definitivament a la Canal com a solució eterna i intangible als nostres problemes”

Guanyar Alcoi ha tornat a reivindicar la necessitat de buscar espai per a la indústria a través de la col·laboració comarcal i la innovació i fer realitat el polígon mancomunat. Reclama abandonar definitivament la solució de La Canal per respondre a un model caduc, insostenible ambientalment i basat en paràmetres del s.XIX. Per a Guanyar Alcoi retornar al model de la Canal, ara de la mà del PSOE, suposa un retrocés que impedeix la cerca de nous camins per a la indústria alcoiana de segur més profitosos. Com explica Sergi Rodríguez, candidat a l’alcaldia per a la plataforma municipalista, “Alcoi i la seua indústria necessita idees del s.XXI, necessita intel·ligència, imaginació i sentit comú. No podem tornar a la Canal simplement perquè es tracta ja d’una proposta superada i negativa per al futur de la ciutat. És increïble que en el moment històric en el que estem, quan a l’abril ja tenim temperatures més pròpies de l’agost i amb una situació complicadíssima per la sequera que s’amenace de nou l’aqüífer que ens subministra d’aigua. Tornar a la Canal és propi d’un govern i un empresariat irresponsable i sense idees. Necessitem nous lideratges, ens va la vida amb això.”

Guanyar Alcoi ha volgut també manifestar la seua profunda decepció davant de la hipocresia d’un govern que va utilitzar electoralment la lluita ciutadana en contra de la Canal incloent fins i tot a un dels seus líders en les seues llistes electorals i avui, també amb perspectiva electoralista, ataquen esta mateixa reivindicació. “Alcoi no mereixem governs que només miren pel seu interès propi i immediat, necessitem persones que prenguen decisions en pro del bé comú i a llarg termini”.

Related Articles

Back to top button