Guanyar Alcoi es reivindica com a força política útil i efectiva.

Nombroses propostes de la plataforma han sigut dutes a terme pel govern municipal malgrat la seua negativa inicial.

Guanyar Alcoi ha recollit a la seua pàgina web les vora 300 propostes presentades durant la legislatura.

Guanyar Alcoi ha volgut reivindicar la seua capacitat propositiva durant aquesta legislatura així com la seua utilitat per a marcar la política municipal. Prop de 300 propostes realitzades durant la legislatura 2019-2023 avalen la feina del grup municipal que, recordem, ha treballat sota mínims davant de la decisió del govern municipal de deixar a Guanyar Alcoi sense personal de suport a diferència dels altres grups amb 2 regidors. Totes les propostes que la plataforma municipalista ha anat fent estan recollides a la seua pàgina web, incloent-hi si es van aprovar o no, el document complet de cada proposta i algunes notícies relacionades. Es poden trobar al web www.guanyaralcoi.com/propostes. Com bé explica Sergi Rodríguez: “La feina feta pel grup municipal ha sigut aclaparant. Malgrat els escassos recursos facilitats pel grup socialista amb una clara intenció d’ofegar-nos han demostrat que són els que més idees tenen i els que millor gestionen la política municipal. Imaginem si tinguérem la força necessària per a dur endavant nosaltres mateixos totes eixes propostes.”

La plataforma municipalista incideix en el fet que moltes de les seues propostes van ser rebutjades pel govern de Toni Francés encara que després foren dutes a terme pel mateix govern o bé foren aprovades en recollir-les altres grups. És el cas de la proposta d’obertura de banys públics a la ciutat (denegada en presentar-la Guanyar i aprovada en presentar-la Ciudadanos i VOX) en el darrer plenari ordinari de l’11 d’abril o bé la inclusió de clàusules socials en la contractació municipal, presentada en nombroses ocasions per Guanyar, menystinguda pel govern i acceptada posteriorment al presentar-la Podem també en aquest darrer plenari.

Segons Sergi Rodríguez, alcaldable de la formació: “Esperem comptar amb la confiança de la gent d’Alcoi per a poder desenvolupar totes aquestes idees i més que en tenim. Som una força política que venim de lluny, però volem anar més enllà. I sempre lluitant al costat de la gent per a tindre una vida millor front a les polítiques que s’allunyen d’ella.”Related Articles

Back to top button