Esquerra Unida Biar: “Eliminar la Regidoria d’Igualtat i reivindicar el 8M és un acte de cinisme”

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut donar la nostra opinió sobre diferents aspectes que trobem importants per al poble sobre l’última plenari ordinari de l’Ajuntament de Biar. Des d’EUPV volem lamentar l’acte de cinisme del Partit Popular, qui va eliminar la Regidoria d’Igualtat al principi de la legislatura per recuperar-la posteriorment per tal de poder aprovar el Pla d’Igualtat municipal i tindre accés a determinades subvencions.

Així mateix, Esquerra Unida es mostra crítica sobre la declaració de la licitació de l’hotel “Vila de Biar”, que s’ha declarat deserta, ja que dues empreses que pertanyien a un mateix propietari concursaven per fer-se amb l’assignació. Un hotel de tres estreles que continuarà tancat, més quan intenta que el poble visca principalment del turisme, un sector estacional i precari. A este fet cal sumar-li la pèrdua de 100 llocs de treball, com indicaven en l’anterior vídeo, per falta de sòl industrial, per a nosaltres l’administració més pròxima al poble no fa pel poble.

Related Articles

Back to top button