Rosa Pérez Garijo carrega contra la posició del PSOE al Congrés respecte a la Llei del només sí és sí

Rosa Pérez Garijo, coordinadora general d’Esquerra Unida, critica durament la posició del PSOE en el Congrés, votant al costat de la dreta, per a modificar la Llei de violències masclistes. La també consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica afirma no comprendre “la posició d’equidistància d’altres forces polítiques en un tema tan rellevant”, en clara referència a l’abstenció de Compromís.

Rosa Pérez Garijo carrega contra la posició del PSOE en el Congrés dels Diputats, “votant al costat de la dreta”, per a modificar la Llei de violències masclistes, més coneguda com a Llei del només sí és sí. Ho fa a través d’un vídeo difós en xarxes socials en el marc de les reivindicacions pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona, durant la manifestació a la ciutat de València. “Blindar el consentiment és fonamental per a protegir les dones”, assevera Pérez Garijo, que qualifica com a “lamentable que el PSOE pose en qüestió la Llei del només sí és sí”.

Així mateix, la també consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha manifestat no comprendre les posicions d’equidistància d’altres forces polítiques “en un tema tan important”, en clara referència a l’abstenció de Compromís: “No comprenc com altres forces polítiques s’han posat de perfil en una qüestió que és clau per a protegir les dones i els seus drets”.

Related Articles

Back to top button