Guanyar demana al govern del PSOE que aparte a Raül Llopis de la gestió cultural immediatament

Guanyar Alcoi ha denunciat repetidament la nefasta gestió cultural del govern de PSOE amb Raül Llopis al capdavant i més en concret el deteriorament que està patint el centre cultural des de fa anys. Ara l’Ajuntament d’Alcoi ha de fer front a una possible sanció per part de la Inspecció de Treball per les condicions precàries en les quals el govern del PSOE obliga a treballar als bibliotecaris i bibliotecàries amb 30° a l’estiu i 11° a l’hivern. Una situació que s’estén a les persones usuàries així com a l’estat de les sales d’exposicions del centre.

És una mostra més per a la plataforma municipalista del maltractament al que sotmet el PSOE a la cultura alcoiana. Com bé assenyala Sergi Rodríguez, l’alcaldable de Guanyar Alcoi: “l’autocomplaença en la que viu el govern municipal del PSOE els impedeix acceptar l’evidència de les greus mancances que tenen. Però qualsevol persona que intente dur endavant un projecte cultural en aquesta ciutat sap com és de complicat i que poca atenció rep per part del govern.

Guanyar Alcoi ha volgut també recordar que entre la mala gestió de Llopis està un consell de cultura que no funciona, un teatre Principal tancat o perdre l’oportunitat de portar més música en directe a la ciutat incorporant-se als circuits Sonora i Barnasants.

Related Articles

Back to top button