Sergi Rodríguez, cap de llista per a les municipals per Guanyar Alcoi

En el període de votació han participat 141 persones.

El passat diumenge 18 de desembre a les 23.59 h acabava el període marcat per la plataforma municipalista Guanyar Alcoi per a decidir democràticament el seu candidat a les eleccions municipals de 2023. En aquestes votacions que han combinat la versió presencial i en línia han participat un total de 141 persones de les quals 131 han votat com a cap de llista i alcaldable a Sergi Rodríguez. Rodríguez, un nom històric en el moviment polític d’esquerres de la ciutat d’Alcoi es presentava a les primàries de Guanyar Alcoi afirmant: “Conscient que venen temps difícils, l’única manera de superar les dificultats és aplicant polítiques al servei de les persones, des de la participació activa de la ciutadania. Vull dedicar tot el meu esforç per fer des de l’Ajuntament una gestió útil a la ciutadania.”

A les primàries s’ha votat també la constitució i l’ordre de la llista electoral que acompanyarà a Rodríguez en la contesa electoral de l’any vinent. Aquesta llista està formada per 7 dones i 7 homes de diferents àmbits professionals i cívics de la ciutat. L’ordre resultant ha sigut el següent:

1- Sergi Rodríguez

2- Mari Carmen Paredes

3- Pablo González

4- Inma Belda

5- Diego Fernández

6- Magda Arques

7- Jordi Santonja

8- Sofia Hernández

9- Daniel Méndez

10- Beatriz Muntó

11- Lluís Català

12- Leonor Muñoz

13- Angelina Ortiz

14- Raúl Ortíz

Ací es poden consultar els seus perfils:

https://www.guanyaralcoi.com/candidatures-per-a-les-primaries-del-2022/

Ací es pot consultar més informació detallada sobre els resultats:

https://www.guanyaralcoi.com/primaries-2022/

Related Articles

Back to top button