Guanyar Alcoi treballarà per ampliar el vot de l’esquerra i evitar majories absolutes

Per a la plataforma municipalista cal una majoria ampla a l’ajuntament i a la societat civil que marque les polítiques municipals cap a la millora de la vida de les persones treballadores, les que depenen del seu sou.

La setmana passada Guanyar Alcoi en assemblea va acordar quin seria el camí a seguir de cara a les eleccions. Segons els regidors de la plataforma municipalista, Mauro Colomina i Pablo González, l’objectiu és aconseguir una àmplia majoria progressista. Però aquesta fita no es limita a la contesa electoral, sinó que va més enllà: vol afermar la majoria progressista que històricament ha existit entre la ciutadania alcoiana. “Només així”, assenyala Colomina, “podrem gaudir els alcoians i alcoianes d’unes polítiques que ens afavorisquen a tots i totes, especialment a la gent corrent, treballadora. I no ens enganyem, fins ara el PSOE no ha treballat en aquesta direcció, ans al contrari, s’ha limitat a reproduir les velles polítiques continuistes del bipartidisme que han dut a Alcoi a una decadència social i econòmica continuada. La gent jove, la gent major, les persones que tenen una feina precària o estan a l’atur es troben totalment desemparats. La ciutat tota reclama d’altres prioritats per poder eixir de l’actual dinàmica improductiva per a la majoria social.”

En este sentit Guanyar Alcoi continuarà amb la seua mobilització de forces socials i polítiques per a enfortir els que considera punts cabdals d’una bona vida a Alcoi: serveis públics a les persones, treball decent i justícia social. Això, com ha sigut el seu caràcter des que es va constituir, passa per fer confluir en una mateixa direcció de treball al màxim nombre d’actors polítics i socials. Ara bé, apunten els seus actuals regidors, sense oblidar que allò important és proveir a les persones d’aquesta ciutat de confiança en el futur. Pablo González afirma: “no traiem importància a la contesa electoral, ni a la manera en com ens presentarem a aquesta, però no és l’única cosa que ens importa. La política ha de servir per a millorar la vida de les nostres veïnes i veïns, no per a millorar la vida dels que es presenten a eleccions. Per això continuarem amb la nostra feina contínua de mobilització social i política. Animem a totes les alcoianes i alcoians que pensen que Alcoi mereix unes altres polítiques que s’acosten a parlar amb nosaltres i a compartir la seua visió de la ciutat.”

Guanyar Alcoi ha anunciat també que de manera paral·lela a la construcció d’aquesta majoria fora i dintre de l’Ajuntament d’Alcoi iniciarà el seu procés de primàries per a constituir una candidatura que esperen poder tindre enllestida abans de Nadal i que restarà oberta a possibles acords amb altres forces polítiques, si així fora el cas.

Related Articles

Back to top button