ESQUERRA UNIDA BORRIANA RECLAMA A PSPV I COMPROMÍS QUE S’ALINIE AMB LES POLÍTIQUES DEL GOVERN DEL BOTÀNIC

Cristian Veses “és el moment de traslladar l’experiència i el tarannà del govern del Botànic a Borriana, i superar el pacte de la Mercè entre PSPV i Compromís, que es troba en situació de paràlisi quan més es necessita”.

L’Assemblea de la formació celebrada en la jornada d’ahir ha traçat el marc de treball per al 2022 i ha fixat les prioritats polítiques per oferir una alternativa a les veïnes i veïns de Borriana que es preocupe i dóne solució als problemes reals i trace una perspectiva de futur a la ciutat. Sobretot, en un moment clau de recuperació i gestió post-pandèmica, en el qual, l’Ajuntament no pot tindre com a prioritat el pagament del deute, el pressupost municipal deu servir per alinear-se amb l’estratègia de la Generalitat i potenciar les ajudes a treballadors/es i empreses que més fort estan patint per la COVID-19, tal i com estem fent des del Botànic.

El portaveu local, Gabriel Ferràndiz ha declarat que “Esquerra Unida és més necessària que mai en el govern municipal, l’experiència de govern en la Generalitat ha de traslladar-se al nostre Ajuntament per dur endavant polítiques que prioritzen a les persones”.

El coordinador local, Cristian Veses, s’ha mostrat molt crític amb l’actual equip de govern i ha manifestat que “PSPV i Compromís no ofereixen cap horitzó a Borriana i han demostrat que per si sols no són capaços d’oferir solucions als problemes dels nostres veïns i veïnes i ens trobem en una situació de paràlisi”.

La presència d’Unides Podem-Esquerra Unida al govern autonòmic està tenint un paper clau per a dur endavant polítiques progressistes que milloren la vida de les persones. D’eixa manera al 2020 es va aprovar una reforma fiscal per a fer del sistema tributari valencià més just i progressiu amb l’objectiu que aporten més qui més guanyen, com les rendes majors de 140.000€, o recentment, la recuperació per a la gestió pública i directa de l’Hospital de Torrevieja després de la seua desprivatització a l’octubre d’enguany. Ambdós són exemples de propostes on Cristian Veses ha tingut un paper molt actiu, gràcies a la presència d’Unides Podem-Esquerra Unida en el govern autonòmic.

Nou Consell Polític Local

EU Borriana ha celebrat la seua primera assemblea després de la renovación del Consell Polític Local, d’aquesta manera, s’ha donat compte a l’òrgan de la distribució de responsabilitats al si de Consell Polític, del qual Cristian Veses és el coordinador local, Gabriel Ferrándiz el secretari d’acció política i portaveu i José Manuel Martín el secretari d’organització.

Show More

Related Articles

Back to top button