EUPV celebra unes jornades municipalistes a Gandia els dies 16 i 17 d’octubre

EUPV celebra les seues jornades municipalistes a Gandia en les participaran vora 100 persones. Aquestes varen ser postposades fins en dues ocasions amb motiu de la pandèmia de la COVID19; pensades amb l’objectiu de promoure un espai de trobada i intercanvi d’experiències municipals, millorar la comunicació entre les i els representants polítics d’EUPV en les distintes institucions, així com impulsar la comunicació política de l’organització.

Les jornades organitzades per l’Àrea institucional d’EUPV els propers 16 i 17 d’octubre comptaran amb la presència de l’Eurodiputada d’Unidas Podemos, Sira Rego, la coordinadora d’EUPV i Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica, Rosa Pérez, la Diputada a de les Corts Valencianes, Estefania Blanes i un bon nombre de regidores i regidors a municipis del País Valencià, entre d’altres.

Rosa Pérez Garijo, coordinadora d’EUPV ha volgut posar en valor ‘la presència en el govern valencià per primera vegada en la història d’EUPV, especialment important en el context que vivim, on resulta imprescindible la veu d’una força política com la nostra, netament ecologista, feminista i en favor de la classe treballadora. La forma d’eixir d’aquesta crisi social i econòmica està sent, i ha de ser en el futur més pròxim, diametralment oposada a la de 2008. Des del govern del Botànic, des dels ajuntaments que compten amb la presència dels nostres regidors i regidores estem fent tot el possible per dur endavant polítiques que ajuden la majoria social, que pensen en el benestar de les persones i en impedir que es carregue sobre les esquenes dels més dèbils els esforços per eixir d’esta crisi, com malauradament ha passat en governs anteriors’.

Els diversos panells que tindran lloc al llarg de les jornades posaran èmfasi en la importància d’impulsar uns serveis públics de qualitat, l’urbanisme tàctic i els projectes sostenibles, així com la innovació i el paper essencial de les ciutats educadores. També s’oferirà un taller sobre comunicació política, així com s’analitzarà i es posarà en valor la  presència d’EUPV al conjunt de les institucions. 

‘Aquestes jornades posen de manifest la robustesa del caràcter i el múscul municipalista d’EUPV. En una època especialment difícil com la que hem viscut els darrers mesos, les regidores i regidors d’EUPV han demostrat la seua capacitat per fer front a les adversitats, en una situació completament imprevisible’, ha afirmat Antoni Llorente, responsable de política municipal d’EUPV, qui també afegia que ‘aquesta és una bona ocasió per a reconéixer eixa tasca municipalista, per compartir de forma presencial projectes que estem portant a terme en l’àmbit municipal, sovint de forma molt discreta i que es poden impulsar en altres municipis, per fer avançar en definitiva, les nostres propostes i la nostra acció política en projectes que situen en el centre a les persones’.

Related Articles

Back to top button