Guanyar presenta 5 propostes als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana

Suport per a l’escola pública, l’adquisició i rehabilitació d’un espai fabril per a fer un ateneu, la rehabilitació del centre, la recuperació del refugi de Sant Tomàs i la promoció de l’accessibilitat són les propostes presentades per la plataforma municipalista.

Acabat ja el termini per a presentar propostes als primers pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana, Guanyar Alcoi ha presentat un total de 5 propostes amb la intenció que els pressupostos de la Generalitat contemplen invertir en la ciutat per a diferents aspectes. Com assenyala el seu regidor Pablo González: “com que creiem en la participació ciutadana en fem ús. Ja ho hem fet altres vegades en els pressupostos participatius municipals i ara tocava aquesta primera experiència a l’àmbit del País Valencià. Creiem que la intervenció de la ciutadania en les decisions pressupostàries les milloren doncs les poden orientar de manera més ajustada a les necessitats de la població.”

En aquest sentit Guanyar Alcoi ha presentat les següents propostes:

Però hi ha més de propostes centrades a la ciutat, un total de 15, que demanen la rehabilitació i obertura del Teatre Principal, la rehabilitació de l’IES Andreu Sempere i del barri de la Sang, o millorar les nostres connexions ferroviàries o l’accés a l’hospital Verge dels Lliris. Com acaba González: “revisar les propostes que es fan posa en evidència els problemes que té la ciutat i als que el nostre govern no dóna solució.”

Més informació: https://gvaparticipa.gva.es/

Related Articles

Back to top button