Per fi Cultura aplicarà els descomptes previstos a la venda d’entrades online

González: “era increïble que en una Smart City com Alcoi, i pagant com paguem 1,2€ per cada entrada venuda per TicketAlcoi, no es pogueren aplicar els descomptes aprovats pel plenari“.

La proposta va ser enunciada per Guanyar Alcoi en el passat plenari. I el regidor de Cultura la va acceptar. La demanda era senzilla: que la plataforma TicketAlcoi per la qual es venen les entrades per accedir a diversos actes culturals i espectacles aplicarà la normativa vigent de preus públics aprovada per la corporació de l’Ajuntament d’Alcoi. En aquest moment, tot i l’increment de l’ús de les plataformes de venda en línia, no es podia aplicar cap descompte a les entrades, per exemple per als menors. Això suposava que la persona s’havia de desplaçar físicament a la taquilla o bé acceptar pagar el preu sense descompte, a banda de l’1,2 € que ja es paga en cadascuna de les entrades que es venen per aquesta plataforma. Per al regidor de la formació Pablo González: “fa anys que no donem crèdit a que una plataforma de venda d’entrades per internet a la que li paguem des de l’Ajuntament prop de 18.000 € a l’any i a la que cada persona que compra entrada li paga més d’un euro de gestió, no siga capaç d’habilitar un procediment per aplicar els preus públics. Jo no ho he vist a altres poblacions. Serà cosa de la Smart City.”

Al començament de la nova normalitat la regidora Sandra Obiol ja es va queixar a través de xarxes socials perquè la plataforma TicketAlcoi no permetia triar 3 seients junts, dificultant molt l’accés a la cultura de les famílies. Una vegada solucionat aquesta qüestió, Guanyar Alcoi reclama una cosa tan bàsica com aplicar el que s’aprova al saló de plens, en aquest cas els descomptes als preus públics. Com assenyala González: “esperem que es solucione prompte i esperem també que el govern municipal deixe de banda la seua norma de funcionament: si no es queixen no faig res. No ens va gens bé com a ciutat així”.

Related Articles

Back to top button