Compromis i Unides Podem – Esquerra Unida demanen la compareixença del president de Ports de l’Estat a les Corts Valencianes

Les diputades Papi Robles, de Compromís, i Estefanía Blanes, d’Unides Podem-Esquerra Unida, han presentat per registre d’entrada en les Corts Valencianes la sol·licitud de compareixença.

Les diputades Papi Robles i Estefania Blanes, de Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida respectivament, han sol·licitat a la Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports de les Corts Valencianes una sol·licitud perquè el president de Ports de l’Estat, Francisco Toledo, comparega en esta comissió. Esta sol·licitud pretén que Toledo done explicacions sobre l’ampliació del port de València.

La diputada de Compromís Papi Robles afirma que “són necessàries les explicacions sobre l’ampliació nord del Port de València, una macroinfraestructura que posarà en perill les platges del sud de València i l’Albufera. Com a mínim estes explicacions s’han de donar en seu parlamentària”.

Per la seua part, Estefanía Blanes León, portaveu adjunta del Grup Parlamentari Unides Podem-Esquerra Unida ha considerat que “volem demanar explicacions a Ports de l’Estat dels motius pels quals no assumeixen les seues responsabilitats amb el poble valencià per a garantir que el projecte d’ampliació del Port de València compleix amb tots els requisits legals i ambientals, i no eludir les seues competències deixant la decisió en mans de l’Autoritat Portuària de València, que té interessos mercantils en aquesta ampliació.”

Related Articles

Back to top button