Guanyar assenyala Rodes com el símbol de la negligència del govern del PSOE

González: “No pot ser que el projecte que vol ser un revulsiu per a la ciutat faça peresa només escoltar el seu nom. El govern ha d’il·lusionar i només genera cansament. Però van gastant recursos públics.”

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi denuncia que des de març de 2015 el govern del PSOE ha anunciat l’illa de Rodes com el gran projecte que vindrà a revolucionar la ciutat i posar-la en el mapa. I així any rere any el govern de Toni Francés ha identificat Rodes com un projecte cabdal per al present i futur de la ciutat. Però després de 10 anys encara no hi ha res cert més que un projecte arquitectònic brillant però que no té un projecte polític igualment brillant al seu darrere. El regidor Pablo González ho ha expressat així al plenari: “Al final ha arribat un dia en que s’ha licitat el projecte i arribarà un dia també en que començaran les obres i arribarà també un dia en que s’acaben, n’estem segurs. I estem també contents de que vaja a començar. Però el que no podran pretendre és vendre açò com un èxit. Perquè si per a este govern Rodes era i és un element cabdal de la nostra ciutat, és difícil pensar que després de 10 anys de govern estiguem encara així.”

La plataforma municipalista reclama que el govern de Toni Francés reflexione bé quin contingut donarà a l’illa de Rodes i que no cometa la mateixa errada que ja hem vist tantes vegades repetida: pensar que només amb una intervenció arquitectònica es resoldran els problemes que té la ciutat. Per a Guanyar és un greu problema, tant de malbaratament de recursos públics, com també de confiança de la ciutadania en les institucions. Com clou González: “I hem patit els despropòsits del PP i ara patim els del PSOE. és veritat que amb una cara més amable però igual de poc revulsius per a la ciutat.”

Related Articles

Back to top button