XÀTIVA UNIDA IMPULSA UNA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L’ALL TENDRE PER XARXES SOCIALS

Els col·lectius de Xàtiva Unida i Joves de Xàtiva Unida ha impulsat una campanya de promoció de l’all tendre de Xàtiva a través de les xarxes socials sota el títol “Cuinem All Tendre”. Les persones que vullguen participar en aquesta campanya simplement han de cuinar un plat amb alls tendres i compartir una foto o vídeo a les xarxes socials amb l’etiqueta #AllXàtiva, així com seguir algun dels perfils de Xàtiva Unida a Facebook (Xàtiva Unida), Tuiter (@XativaUnida) o Instagram (@XativaUnida). El termini per a participar a començar el passat divendres i acabarà el divendres 5 de març.
Totes les persones que hi participen rebran com a recompensa una garba d’alls tendres, adquirida als productors locals de la ciutat. Una vegada acabe el termini per a poder participar des de Xàtiva Unida es posaran en contacte amb les persones participants per tal de fer arribar els alls tendres de la manera més còmoda per als participants i més segura respecte a la normativa sanitària.
Amb aquesta campanya es pretén posar en valor aquest producte molt arrelat a l’horta xativina i que ofereix una gran versatilitat en la cuina. Des de Xàtiva Unida recalquen la necessitat de fer tot el possible per promoure aquest producte local, vinculat a unes tècniques de conreu tradicionals i del qual depenen una gran quantitat de famílies a la nostra ciutat. En aquest sentit, Xàtiva Unida va impulsar la celebració del Firall des de l’Ajuntament de Xàtiva i ho continua fent encara que no hi forme part del govern.

Related Articles

Back to top button