LA DIRECCIÓ DE COALICIÓ D’UNIDES PODEM-ESQUERRA UNIDA MANDATA AL GRUP PARLAMENTARI A DESIGNAR A PILAR LIMA NOVA SÍNDICA

En reunió celebrada per la Direcció de Coalició d’Unides Podem-Esquerra Unida s’ha acordat:
1.- Mandatar al grup parlamentari d’Unides Podem a Corts Valencianes a nomenar Pilar Lima nova síndica. Podem ha traslladat l’elecció de Lima com síndica en el curs d’una reunió de la Direcció de Coalició, òrgan de coordinació i direcció política de Unides Podem. La Direcció de Coalició, donada que la sindicatura és potestat conform amb l’acord de coalició de Podem, ha decidit mandatar a el grup parlamentari a nomenar a la nova síndica.
2.- Donar suport a les mesures adoptades pel Consell per a combatre la pandèmia així com a noves restriccions si les dades de contagis per COVID no milloren. Entre les noves restriccions es contempla el tancament de totes les activitats no essencials si les dades i els experts així ho aconsellen.
3.- Instar el Consell i a les Corts Valencianes a ampliar l’escut social per a treballadors, autónoms y PIMES, tal com vénen fent des que es va iniciar la pandèmia, per tal de pal·liar els efectes socioeconòmics i eixir de la crisi en el menor temps possible. Així mateix es reconeix l’esforç de l’tot el personal sanitari i dels treballadors i treballadores de sectors essencials en el combat contra la pandèmia.

Related Articles

Back to top button