Esquerra Unida habilita un canal de Whatsapp

 

Rosa Pérez Garijo: “Volem estretir la comunicació amb la nostra gent, i alhora obrir l’organització a la ciutadania”

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha habilitat un canal de Whatsapp que es troba ja operatiu al número 963841888. Mitjançant aquest nou conducte de comunicació, l’organització pretén millorar la difusió de la seua feina tant amb els seus militants i simpatitzants, com també amb el conjunt de la ciutadania valenciana.

Tal i com expressa la coordinadora general d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, “amb aquesta ferramenta volem seguir avançant en la millora de les nostres vies de comunicació tant internes com externes. Volem que el canal servisca per estretir la relació i agilitzar la comunicació amb els nostres militants i simpatitzants, però alhora serà una eina oberta a la difusió de les nostres propostes al conjunt de la ciutadania”. El canal de Whatsapp se suma al ja existent de Telegram, actiu des de maig de 2018, i als perfils de la formació a xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram, i també a Youtube.

Per activar el canal qualsevol usuari només ha d’enviar un missatge de Whatsapp amb el seu nom i la comarca on resideix; a partir d’ahí, anirà rebent informació sobre les campanyes d’Esquerra Unida, les notes i continguts de premsa que elabora la formació, o l’activitat política que desenvolupa EUPV tant a nivell institucional com des de la mobilització a l’àmbit social.

EUPV, a més, està en ple procés per actualitzar la seua pàgina web, eupv.org, a fi de millorar la interacció de les usuàries i estructurar de forma més eficient la informació que ofereix.

Related Articles

Back to top button