Esquerra Unida continua canalitzant iniciatives i propostes per fer front al Covid-19 als governs valencià i estatal 

Estefania Blanes: “Des de l’executiva volem reconèixer i valorar l’esforç que tots els membres de l’organització estan portant a terme per combatre el Covid-19 i els seus efectes”

A la reunió de la Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) mantinguda aquest matí per videoconferència, la formació progressista ha volgut mostrar el seu reconeixement cap a tots els càrrecs, militants i simpatitzants de l’organització, “perquè aquests dies tan complicats estan demostrant una vegada més el seu impressionant compromís cívic i la seua enorme responsabilitat social”, segons paraules de la diputada autonòmica i membre de l’executiva Estefania Blanes. 

Entre altres assumptes, l’Executiva ha repassat els diferents mecanismes habilitats per tal de canalitzar les iniciatives i propostes per fer front a la crisi provocada pel Covid-19 cap als governs autonòmic i estatal: “Les nostres bases constantment ens fan arribar qüestions que poden ajudar a fer front a la situació, i els càrrecs amb representació pública les canalitzen cap a les institucions. Continuem arreplegant totes aquestes iniciatives, o bé mitjançant els canals interns de l’organització, o bé les que ens arriben al correu organitzacio@eupv.org”, ha subratllat la diputada. A banda, com destaca Blanes, “tota l’organització estem treballant per donar a conèixer i informar a la ciutadania de les mesures de protecció social, laboral i econòmica que s’estan implementant tant des del Govern autonòmic com des de l’executiu espanyol”.

A més, la coordinadora general d’EUPV Rosa Pérez Garijo ha remés una carta a tota la militància d’EUPV en què precisament destaca aquest compromís ferm del conjunt d’EUPV per combatre aquesta crisi: “Cooperació, solidaritat i justícia social són paraules plenes de sentit i de lluita que sempre han format part de les nostres reivindicacions històriques i que ara segueixen tan vigents com sempre”, expressa Pérez en la missiva. 

Condemna a les sancions internacionals i defensa del sector públic

D’altra banda, la Comissió Executiva d’EUPV ha volgut expressar de forma contundent “el rebuig més absolut i la condemna més ferma a les sancions i bloquejos internacionals que s’estan imposant sobre països com Cuba, Xina o Veneçuela. En uns moments tan delicats i decisius per la supervivència de milions de persones, la comunitat internacional ha d’apostar decididament per una gestió en què es prioritze l’acció humanitària i la solidaritat entre els pobles”, ha expressat Estefania Blanes en nom de la comissió. 

Igualment, l’Executiva ha volgut expressar una vegada més la gratitud a les treballadores i els treballadors que estan contribuint a fer front a la crisi, especialment als del sector públic: “En circumstàncies tan complicades veiem clarament que un sector públic sòlid i fort és vital per sostindre la nostra societat. Recordem-ho i tinguem-ho ben present per, en el futur, treballar per enfortir-lo i blindar-lo i així garantir una societat més igualitària i justa”.

Related Articles

Back to top button