Esquerra Unida deixa enrere la divisió interna

El Consell Polític Nacional celebrat hui a Tavernes de la Valldigna dóna un ampli recolzament a l’acció de l’actual direcció

Esquerra Unida del País Valencià ha celebrat hui al Centre Cultural de Tavernes de la Valldigna el seu Consell Polític Nacional, màxim òrgan de l’organització, que ha donat un ampli suport a l’acció política de l’actual direcció. L’informe polític que ha presentat la coordinadora general, Rosa Pérez Garijo, ha estat aprovat amb un 97% dels vots, mentre que el pressupost ha estat aprovat per unanimitat.

Tal i com ha destacat la pròpia Rosa Pérez, “Esquerra Unida ha deixat ben enrere els temps de divisió interna i fa temps que treballem amb un objectiu unívoc: seguir demostrant des dels governs dels quals formem part que les propostes d’EU i IU són imprescindibles per al benestar de la ciutadania”.

Al contingut de l’informe aprovat pel CPN destaquen com algunes de les línies bàsiques de la seua acció política “la reivindicació d’un servei de Rodalies digne del nostre territori i de la nostra ciutadania; la defensa del camp valencià i el sector agrari i ramader com a elements fonamentals de la nostra economia, cultura i entorn; i la nostra oposició a l’ampliació del Port de València, per evidents causes ambientals”, remarca la coordinadora general.

La cita també ha servit per aprovar la nova composició de l’executiva, amb 17 membres, que s’encarregarà de dur endavant les tasques d’organització dins el nou marc d’impuls polític i organitzatius, una vegada conclosos els processos electorals i la formació dels diferents governs.

Related Articles

Back to top button