COMUNICAT DE LA COORDINADORA GENERAL D’ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ DAVANT LES FALSES I GREUS ACUSACIONS DE MARCOS BENAVENT

+ Les acusacions que verteix Marcos Benavent en seu judicial són falses i summament greus. I anuncie que estic estudiant la interposició d’una querella criminal per atemptar contra la veritat i contra el meu honor.

+ Com a diputada en l’oposició, vaig votar en contra de l’externalització del servei del Call Center, expedient que vaig sol·licitar en reiterades ocasions en el marc de la funció de la fiscalització que vaig exercir a la Diputació de València. Esquerra Unida, a més, va ser l’únic partit que defensava la gestió directa d’aquest servei.

+ Com a diputada en el Govern vaig aconseguir la paralització de la renovació del contracte, que finalment no arribà al ple. I vaig aconseguir que s’internalitzara la gestió de manera que fora exercida directament per l’administració de la Diputació.

+ Totes les acusacions contra la meua persona que ha realitzat Benavent són totalment falses, fins el punt de no saber ni del que parla quan es refereix a un càmping.

+ Com a denunciant del cas Taula, he patit la interposició de cinc querelles, totes arxivades, i aquesta acusació se suma al calvari que passem les persones que denunciem la corrupció i ens enfrontem als corruptes.

Related Articles

Back to top button