Ignacio Blanco assistirà a les Festes de la Mare de Déu de la Salut

El Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, vindrà a Algemesí com a convidat institucional el pròxim diumenge 8 de setembre

Ignacio Blanco, Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, i membre d’Esquerra Unida, visitarà les festes del nostre poble el pròxim diumenge dia 8. Blanco va ser diputat d’EUPV a les Corts Valencianes i candidat a la presidència de la Generalitat en 2015. Actualment forma part de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la consellera Rosa Pérez, qui també és la coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià.

Des d’Esquerra Unida Algemesí estem molt contents que un germà del nostre poble i membre del nostre partit siga ara un important càrrec institucional i a més vinga a visitar la nostra festa més important. El Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, s’ha mostrat agraït per la invitació de l’Ajuntament d’Algemesí a les Festes de la Mare de la Salut, una festivitat de la qual ha destacat “el seu caràcter internacional després d’aconseguir el reconeixement per part de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat en 2011” i també “la seua naturalesa transversal i participativa de molts àmbits de la societat algemesinenca”. L’algemesinenc, que acostuma a visitar les festes del seu poble, ara ho farà en qualitat de representant institucional.

Related Articles

Back to top button