Comunicat d’EUPV Silla davant l’inici de la nova legislatura

A dos dies de l’acte d’investidura, Esquerra Unida de Silla ha sigut contactada per primera vegada pel PSOE per a comentar el desenvolupament de la següent legislatura. L’objectiu era comunicar que governaran en solitari amb la majoria absoluta que van obtindre en aconseguir 12 regidors de 17 en les passades eleccions. La resta del plenari el composaran el regidor d’EUPV, el de Compromís i els 3 del PP.

Amb aquesta comunicació finalitza la il·lusió generada per “l’Acord per Silla” el pacte signat fa 4 anys entre el PSOE amb 5 regidors, Compromís amb 2 i EUPV i SED amb un regidor cadascun.

Un acord que va generar un equip de treball  que va aconseguir grans objectius i revitalitzar el municipi en les diverses àrees gestionades pels diferents membres del quatripartit i els resultats del qual han sigut valorats extremadament positius, malgrat que s’ha traduït en l’atorgament de tot el mèrit al cap visible del govern. No obstant era l’esperança de molts veïns que tornara a repetir-se un govern d’esquerres ampli i plural que prenguera les decisions per consens.

Des d’EUPV tenim clar que el PSOE té majoria suficient com per a governar en solitari, entenent que hem d’estar en l’oposició per tal de controlar que es manté l’esperit progressista generat a l’anterior legislatura, precisament perquè recordem com han sigut les majories absolutes del PSOE en aquest municipi, i realitzant crítica constructiva quan siga necessari. Dependrà exclusivament del nou govern si vol continuar mantenint una relació de consens i suport amb els seus antics socis en aquelles decisions rellevants per al futur del municipi o si pel contrari utilitzarà la seua nova majoria per a esclafar als que li donaren suport quan ho necessitava.

Related Articles

Back to top button