La militància d’EU recolza amb un 86% la investidura amb el programa acordat i la participació en el Consell

La consulta a l’afiliació d’Esquerra Unida del País Valencià s’ha saldat amb un 86,7% a favor d’investir al candidat socialista a la Presidència de la Generalitat,  amb el programa de govern pactat amb les forces polítiques progressistes. Les bases, a més, han recolzat també amb un 85,6% la participació en el Consell.  

A les 17 hores de hui, 11 de juny, ha finalitzat el termini de la consulta telemàtica a les bases d’EUPV sobre la investidura del candidat socialista a la Presidència de la Generalitat -que es produirà en el Ple de demà dimecres-, així com de la participació de la formació liderada per Rosa Pérez Garijo en el Consell, tal i com marquen els seus Estatuts.

La consulta, que s’ha hagut d’endarrerir com a conseqüència de l’allargament de les negociacions del Botànic II i que s’ha fet per via telemàtica, ha llançat uns resultats aclaparadors a favor del SÍ a les dues preguntes plantejades: “Estàs d’acord amb votar favorablement la investidura del President de la Generalitat amb el programa de govern que s’adjunta?” i “Estàs d’acord amb què Esquerra Unida entre a formar part del Consell amb una conselleria?”.

Els resultats de la primera pregunta han sigut del 86,7% a favor del SÍ, 9% a favor del NO i un 4,3% a favor de l’abstenció. Respecte a la segona pregunta, els resultats han sigut del 85,6% a favor del SÍ, el 12,5% a favor del NO i un 1,8% a favor de l’abstenció.

Related Articles

Back to top button