Valoració resultats EUPV Cullera

 

Comencem una nova legislatura i volem començar fent una valoració dels resultats obtinguts en les passades eleccions.

Els resultats numèrics han sigut molt roïns, 112 vots, molt lluny de poder obtindre representació a l’ajuntament. Però hem analitzat els mateixos d’una manera molt mès profunda. Creiem que este resultat ha sigut degut a:

          El motiu més important per a nosaltres ha sigut el pesentar nos assoles quan durant més d’un any havíem cregut haver format una coalició amb dos partits més: IdPV i Podem. Els primers al final decidiren seguir amb Compromís i Podem es va desmantellar quasi per complet.

          Hem entrat amb massa polèmiques estèrils que no conduiïen a cap lloc

          No hem sabut arribar a la gent i fer el nostre projecte creïble ni hem sabut donar la imatge de partit cohesionat i seriós

Una vegada feta l’autocrítica hem dut a terme la primera Assemblea per millorar i reprendre el treball amb més ganes i il·lusió. Les mesures immediates a seguir són:

          Hem conformat el partit amb delimitació de feines per cadascú, feines que seran consensuades per la resta dels membres

          Hem organitzat una agenda de treball per aquest any

Com a reflexió última direm que el que ha passat ha sigut degut a dos causes objectives i fonamentals: hem cregut en la gent  i en les seues intencions i  el PSOE està molt fort en aquestos moments ja que tenia l’escenari perfecte per a demostrar i ha sabut aprofitar l’ocasió.

Com a conclusió donem l’enhorabona a Jordi Mayor pel seu èxit rotund i li volem comunicar tant a ell com al poble de Cullera que Esquerra Unida ha vingut per a quedar-se i que ens tindran ahí per recolzar les bones polítiques i per denunciar aquelles que no ens agraden.

Tampoc deixarem de creure en la gent perquè nosaltres preferim anar a poc a poc en compte de perdre la nostra essència i els nostres principis. Tenim quatre anys al davant per demostrar que EU de Cullera pot aportar moltes millores i molta qualitat .

Donar les gràcies a eixes  112 persones que han confiat amb nosaltres i dir-los que no els defraudarem, dins o fora de l’ajuntament defensarem els seus interessos.

Victòria Garcia Ferrer, coordinadora del Col·lectiu local d’EU de Cullera.

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button