Valoració resultats EUPV Cullera

 

Comencem una nova legislatura i volem començar fent una valoració dels resultats obtinguts en les passades eleccions.

Els resultats numèrics han sigut molt roïns, 112 vots, molt lluny de poder obtindre representació a l’ajuntament. Però hem analitzat els mateixos d’una manera molt mès profunda. Creiem que este resultat ha sigut degut a:

          El motiu més important per a nosaltres ha sigut el pesentar nos assoles quan durant més d’un any havíem cregut haver format una coalició amb dos partits més: IdPV i Podem. Els primers al final decidiren seguir amb Compromís i Podem es va desmantellar quasi per complet.

          Hem entrat amb massa polèmiques estèrils que no conduiïen a cap lloc

          No hem sabut arribar a la gent i fer el nostre projecte creïble ni hem sabut donar la imatge de partit cohesionat i seriós

Una vegada feta l’autocrítica hem dut a terme la primera Assemblea per millorar i reprendre el treball amb més ganes i il·lusió. Les mesures immediates a seguir són:

          Hem conformat el partit amb delimitació de feines per cadascú, feines que seran consensuades per la resta dels membres

          Hem organitzat una agenda de treball per aquest any

Com a reflexió última direm que el que ha passat ha sigut degut a dos causes objectives i fonamentals: hem cregut en la gent  i en les seues intencions i  el PSOE està molt fort en aquestos moments ja que tenia l’escenari perfecte per a demostrar i ha sabut aprofitar l’ocasió.

Com a conclusió donem l’enhorabona a Jordi Mayor pel seu èxit rotund i li volem comunicar tant a ell com al poble de Cullera que Esquerra Unida ha vingut per a quedar-se i que ens tindran ahí per recolzar les bones polítiques i per denunciar aquelles que no ens agraden.

Tampoc deixarem de creure en la gent perquè nosaltres preferim anar a poc a poc en compte de perdre la nostra essència i els nostres principis. Tenim quatre anys al davant per demostrar que EU de Cullera pot aportar moltes millores i molta qualitat .

Donar les gràcies a eixes  112 persones que han confiat amb nosaltres i dir-los que no els defraudarem, dins o fora de l’ajuntament defensarem els seus interessos.

Victòria Garcia Ferrer, coordinadora del Col·lectiu local d’EU de Cullera.

Related Articles

Back to top button