Rosa Pérez Garijo ha donat el seu suport a la candidatura Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida

La coordinadora general d’EUPV ha visitat Castelló i ha comparegut davant els mitjans al costat de Fernando Navarro, el candidat a l’alcaldia de Castelló de la coalició.

La diputada autonòmica confia que “els resultats seran millor que fa quatre anys” i a tindre “més força en el pròxim govern de l’Ajuntament de Castelló”.

Rosa Pérez Garijo, diputada en les Corts Valencianes, ha visitat hui la ciutat de Castelló per a recolzar la confluència local. Ha atés als mitjans en la coneguda com Plaza de les Pintures al costat de Fernando Navarro, candidat a l’alcaldia, María Jesús Garrido, número 2, i Cristina Pérez, número 3 de la candidatura i membre d’Esquerra Unida del Grau.

“Hem vingut a donar suport a la candidatura perquè nosaltres creiem que és molt positiu que s’haja arribat a un acord i pensem que serem fonamentals. Ja ho vam ser en aquesta legislatura i ara, de cara al 26 de maig, tindrem més força en el pròxim govern de l’Ajuntament de Castelló”, ha declarat Rosa Pérez Garijo.

La coordinadora d’EU ha assegurat que es presenten a les municipals “amb molta il·lusió, amb les millors candidatures i el que volem és tindre els vots necessaris, que ja vam tindre en molts casos en les anteriors eleccions, per a ser decisius als ajuntaments”.

Considera que són unes eleccions importants ja que “nosaltres portem molt temps demostrant que som els qui estan garantint les polítiques de ruptura democràtica i som els qui estan transformant als ajuntaments des de Vinaròs fins a Torrevella. Estem segures que tindrem més força per a consolidar el que s’ha fet i avançar molt més en el que s’ha fet durant aquesta legislatura”, ha conclòs.

 

Related Articles

Back to top button